Ostatnio mam olbrzymią wenę
a patrząc na efekty pracy, mam jeszcze więcej chęci na gotowanie i zdjęcia.
Wszystko przez lato-matka natura cieszy każdego dnia
owocami i kwiatami, pogoda inspiruje raz słońcem, raz deszczem.
Też tak macie?:-)
a patrząc na efekty pracy, mam jeszcze więcej chęci na gotowanie i zdjęcia.
Wszystko przez lato-matka natura cieszy każdego dnia
owocami i kwiatami, pogoda inspiruje raz słońcem, raz deszczem.
Też tak macie?:-)
Składniki na 3 puddingi:
250g mleka kokosowego z puszki
75 ml mleka krowiego (w wersji wegańskiej można użyć dowolnego roślinnego mleka)
4 łyżki nasion chia
1 łyżka kakao gorzkiego
1 łyżka miodu
wiśnie do dekoracji
250g mleka kokosowego z puszki
75 ml mleka krowiego (w wersji wegańskiej można użyć dowolnego roślinnego mleka)
4 łyżki nasion chia
1 łyżka kakao gorzkiego
1 łyżka miodu
wiśnie do dekoracji
1. W misce wymieszać wszystkie składniki.
2. Przełożyć do pucharków, odstawić do lodówki na minimum 1 godzinę.
3. Udekorować wiśniami.
Wygląda bardzo smacznie i apetycznie! :)
OdpowiedzUsuńNo jadłabym jadła *.*
OdpowiedzUsuń